Vetovoiman laki: mikä se on ja miten se toimii?


Image result for night sky
Kun alat lukea lukutekniikoita, on yleistä löytää itsellesi yksi tärkeä kysymys: miten Attraction-laki toimii? Ja vaikka olisit työskennellyt houkuttelemaan unelmasi jonkin aikaa, saatat silti löytää enemmän uteliaita teoreettisista perusteluista, mitä teet. 


Vaikka on olemassa monia mielenkiintoisia yksityiskohtia ja uusia tutkimusalueita, tässä ovat tärkeimmät tosiasiat, jotka sinun täytyy tietää, miten Attraction-laki toimii.

Kun ajatellaan kysymyksiä siitä, miten Attraction-laki toimii, ihmiset yleensä olettavat, että he voivat tehdä sen toimimaan tiettyinä aikoina tai tehdä jotain tuodakseen sen elämäänsä. Sinun on ymmärrettävä, että Attraction-laki toimii jatkuvasti. Se vaikuttaa kaikkeen, mitä teet ja koet koko päivän Vetovoiman laki.

Joten on järkevämpää ajatella, miten voit hyödyntää vetovoiman lain voimaa ja ohjata siihen liittyvää energiaa sellaisilla tavoilla, joilla voit saada mitä haluat.

Olitpa tärisevä korkealla tai matalalla taajuudella, on ensisijainen tekijä, joka määrittää, onko unelmasi onnistunut. Ottaen huomioon, miten Attraction-laki toimii, vedät magneettisesti (eli houkuttelevat) asioita, jotka värähtelevät samalla taajuudella. Nämä ovat asioita, jotka heijastavat sisäistä tilaa.

Tämä tarkoittaa, että jos työskentelet korkean taajuuden ylläpitämiseksi (vaikkakin positiivisuus, rakkaus, myötätunto ja tuottavuus), päädyt väistämättä elämäänne enemmän hyviä asioita.

Saatat ajatella itseäsi todella positiivisena ihmisenä, mutta saatat silti houkutella negatiivisia asioita elämääsi mielesi tajuttomien osien vuoksi. Näitä osia muokkaavat geneettinen meikki ja taustalla oleva neurologia, joten et ole syyllinen niiden olemassaoloon!

Tieteellinen näyttö siitä, että vanhemmat voivat siirtää tiettyjä pelkoja ja rajoituksia lapsille. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että näitä osia voi ohjelmoida uudelleen hitaasti tekniikoilla, kuten vakuutuksilla ja visualisoinnilla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

© 2014. All Rights Reserved. Installed by Angels